Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client50/web150/web/wp-includes/class-wp-query.php on line 3248

Notice: Undefined offset: 0 in /var/www/clients/client50/web150/web/wp-includes/class-wp-query.php on line 3248

Welkom

Bent u op zoek naar interessante nieuwe planten? Of heeft u zelf een nieuwe plant ontwikkelt? Valkplant is al sinds 1993 gespecialiseerd in het testen, beschermen, commercieel ontwikkelen en promoten van nieuwe soorten. Op deze website vind u informatie over de soorten die wij vertegenwoordigen en de manier waarop we van deze planten een zo groot mogelijk succes proberen te maken!

WINNAAR

BESTE NOVITEIT 

Plantarium 2020

Spiraea Double Play® Doozie®

De nieuwste aanwinst in de Double Play® serie is baanbrekend: Double Play® Doozie® bloeit non-stop omdat het een steriele variëteit is! Hierdoor kan hij vanaf het voorjaar tot aan het najaar al zijn energie stoppen in het aanmaken van prachtige rood-roze bloemen.

Tijdens de KVBC Summer Challenge is Spiraea Double Play® Doozie®  bekroond met een KVBC gouden medaille en uitgeroepen tot Beste Noviteit van het Plantarium 2020. 

2
septembre

SPIRAEA DOUBLE PLAY® DOOZIE® : MEILLEURE NOUVEAUTE DU PLANTARIUM 2020

Proven Winners® Spiraea jap. ‘NCSX2’ Double Play® Doozie® a remporté la médaille d’Or de la meilleure nouveauté du Plantarium 2020 lors du KVBC Summer Challenge 2020.

Lire plus
22
août

NOUVEAU SITE INTERNET VALKPLANT

Nous sommes fiers de présenter le nouveau site Internet de Valkplant. Vous y trouverez des informations détaillées et mises à jour sur les presque 200 plantes que Valkplant représente.

Lire plus

Heeft u interesse in:

Een goede partner voor de ontwikkeling van uw nieuwe soort? Wilt u een licentiecontract voor één van onze vernieuwende rassen?
Of heb je interesse in een van de planten uit ons portfolio om toe te voegen aan je assortiment? Dan is Valkplant uw partner.

Neem contact met ons op via e-mail: info@valkplant.com of telefonisch: +31 172 588600