Marketeer Valkplant / Proven Winners®

Wordt jij enthousiast van het bouwen van een merk? Om de bekendheid en de groei van het Proven Winners® merk in Europa verder uit te breiden is Valkplant op zoek naar een marketeer.

Wie zijn wij?

Valkplant is een ambitieus & groeiend familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het vinden, testen, beschermen, commercieel introduceren en promoten van nieuwe soorten tuinplanten. Daarvoor werken we samen met veredelaars over de hele wereld én met ons netwerk van kwaliteitskwekers verspreid over Europa.

Valkplant is verantwoordelijk voor het Europese ‘heester’ programma van Proven Winners®. Proven Winners® is een vooraanstaand wereldwijd consumentenmerk voor tuinplanten.

Ons kantoor is gevestigd op een kwekerij in Hazerswoude waar zich ook onze test & showtuin bevinden, heerlijk midden in het groen tussen de planten die je gaat helpen promoten!

 

Wat ga je doen?

Je werkzaamheden bestaan onder andere uit:

– Sociale media plan opzetten, content kalender maken, content maken en kanalen beheren

– Ontwikkelen, aanpassen en verduurzamen van de Proven Winners verpakkingslijn (etiketten en potten)

– Aansturen van het ontwikkelen van POS materialen (van posters tot brochures)

– Content management van de diverse websites (provenwinners.eu, valkplant.com) en de consumenten webshop (www.provenwinnersplants.com)

 

Wie ben jij?

Je bent iemand die goed zelfstandig kan werken maar ook graag anderen ondersteund. Je houdt er van om concreet bezig te zijn en direct resultaat te zien. We zoeken iemand met volgende ervaring en eigenschappen:

  • Je hebt een HBO marketing / commerciële opleiding en 1-3 jaar relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring hebt met social media (kanalen beheren, Google Analytics, SEO & SEA) en programma’s zoals Photoshop, Ilustrator, Mailchimp en WordPress.
  • Je bent creatief en weet hoe je graag geziene content met een pakkende tekst creëert en beheerst Nederlands en Engels (andere talen zijn een pré)
  • Je bent proactief en ondernemend
  • Je vind het leuk en bent bereid om te reizen

 

 

Wat bieden wij?

  • Leuke en afwisselde baan van 32-40 uur per week (contract voor bepaalde tijd met intentie tot vaste aanstelling)
  • Een marktconform salaris (afhankelijk van opleiding & ervaring)
  • Een platte & informele organisatie met veel ruimte voor eigen ideeën en initiatief
  • Een baan met een duidelijke link naar maatschappelijke thema’s zoals duurzaamheid en vergroening

 

Solliciteren?

Stuur je C.V. + motivatiebrief naar esther@valkplant.com. Voor vragen en meer informatie neem dan contact op met Esther Wientjens (Manager Marketing) op 0172-588600.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Heeft u interesse in:

Een goede partner voor de ontwikkeling van uw nieuwe soort? Wilt u een licentiecontract voor één van onze vernieuwende rassen?
Of heeft u interesse om een van de planten uit ons portfolio toe te voegen aan uw assortiment? Dan is Valkplant uw partner.

Neem contact met ons op via e-mail: info@valkplant.com of telefonisch: +31 172 588600