Nieuws

Vul hier uw e-mailadres in 

2
september

SPIRAEA DOUBLE PLAY® DOOZIE® BESTE NOVITEIT PLANTARIUM 2020

Proven Winners® Spiraea jap. ‘NCSX2’ Double Play® Doozie® heeft tijdens de KVBC Summer Challenge 2020 een KVBC gouden medaille gewonnen en is uitgeroepen tot Beste Novititeit van het Plantarium 2020.

Lees meer
21
augustus

NIEUWE WEBSITE VALKPLANT

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Valkplant! Op de website is uitgebreide en up-to-date informatie te vinden over de bijna 200 planten die Valkplant onder beheer heeft.

Lees meer
20
augustus

PROVEN WINNERS® TEST & SHOWTUIN IN DE GROTE TUINVERBOUWING

Bekijk hier het item over de Proven Winners® test & showtuin dat op zaterdag 23 mei te zien was in De Grote Tuinverbouwing op SBS6.

Lees meer
19
juli

PROVEN WINNERS® MARKETING SUPPORT 2020

Ook in 2020 staan in verschillende Europese landen Proven Winners® consumentenmarketing initiatieven gepland in print en op TV (alleen in Nederland). Bekijk hier de 2020 marketing support kalender.

Lees meer
18
juli

PRINT SUPPORT IN POLEN

In de mei/juni editie van Gardeners World Polen zijn advertenties van Hydrangea Little Lime ® en Berberis Admiration geplaatst, om deze prachtige soorten bij Poolse consument onder de aandacht te brengen.

Lees meer
17
juli

NIEUWE INTRODUCTIE: HYDRANGEA BELLARAGAZZA® SERIE

Na de succesvolle introductie, van de tijdens het Plantarium 2018 met een KVBC gouden medaille bekroonde Hydrangea arb. BellaRagazza® Limetta, introduceert Valkplant nu de andere soorten uit deze serie: Blanchetta en Mauvette.

Lees meer
16
juli

NIEUWE PROVEN WINNERS® POTTEN

In 2019 is Valkplant overgestapt naar een Proven Winners® pot die voor 100% recyclebaar is. De nieuwe pot is een belangrijke stap naar een meer milieuvriendelijke verpakking.

Lees meer
Heeft u interesse in:

Een goede partner voor de ontwikkeling van uw nieuwe soort? Wilt u een licentiecontract voor één van onze vernieuwende rassen?
Of heb je interesse in een van de planten uit ons portfolio om toe te voegen aan je assortiment? Dan is Valkplant uw partner.

Neem contact met ons op via e-mail: info@valkplant.com of telefonisch: +31 172 588600