Nieuws

Vul hier uw e-mailadres in 

20
februari

Innovatief met AI gecreëerd ontwerp van Cephalanthus Sugar Shack

Onze partner in Duitsland, Sämann Baumschulen, presenteerde Sugar Shack op een unieke manier tijdens hun huisbeurs in januari.

Lees meer
14
juni

Hydrangea Flair & Flavours® Frozen Smoothie® bekroond met bronzen medaille KVBC!

Valkplant had de plant ingeschreven in de Beste Noviteit wedstrijd tijdens de zomereditie van Plantarium Groen-Direkt op 12 & 13 juni 2023. Tegelijkertijd presenteert Valkplant Proven Winners® heesters op de Flower Trials (13-16 juni) samen met onze Europese Proven Winners® partners.

Lees meer
30
mei

Valkplant en Proven Winners® op de Journées des Plantes in Chantilly, Frankrijk

Voor het eerst namen wij met een Proven Winners® / Valkplant stand deel aan de Journées des Plantes in Chantilly (beurs in Frankrijk, ten noorden van Parijs) van 12 t/m 14 mei 2023.

Lees meer
7
april

Bekijk onze Proven Winners® marketingkalender voor 2023 !

In 2023 hebben we een volle marketingkalender om het merk Proven Winners® te promoten via verschillende activiteiten.

Lees meer
7
april

Kordes Jungpflanzen en Proven Winners® op Lebensart consumentenbeurs

Onze zeer gewaardeerde partner in Duitsland Kordes Junpflanzen nam met een Proven Winners® stand deel aan de Lebensart beurs in Lübeck.

Lees meer
29
november

Sponsoring fotowedstrijd ‘De mooiste tuin van Frankrijk 2022’

In Frankrijk sponsorde Proven Winners® de fotowedstrijd ‘De mooiste tuin van Frankrijk – 2022’ van het consumententuinmagazine l’Ami des Jardins et de la Maison.

Lees meer
29
november

Onze eerste sportsponsoring is een feit!

Felicitaties van een trotse sponsor aan het U23 volleyball team met de 2e plaats in het kampioenschap van 2022-23.

Lees meer
14
september

De Proven Winners® Hydrangea gids nu beschikbaar in 6 talen

Met een totaal aantal van 26 Hydrangea variëteiten in het Europese Proven Winners® programma, was het tijd om een Europese versie van de Proven Winners® Hydrangea gids te maken.

Lees meer
14
september

Little Lime® Punch op Green is Life & Flower Expo in Warschau

Onze partner in Polen, Szkółki Kurowscy, zette één van de nieuwe Proven Winners® pluimhortensia’s, Little Lime® Punch, in de kijker.

Lees meer
11
juli

VALKPLANT @ FLORIADE EXPO 2022

Valkplant is aanwezig op de Floriade Expo 2022 en creëert daarmee een grote zichtbaarheid voor Proven Winners®, zowel in de volle grond als op de pothoek met een retail presentatie.

Lees meer
11
juli

Valkplant introduceert 4 nieuwe prachtige Hydrangea paniculata

Valkplant introduceert 4 nieuwe prachtige Hydrangea paniculata variëteiten onder het merk Proven Winners®

Lees meer
11
juli

PROVEN WINNERS® BRANDED TRUCK

Vanaf de lente van 2022 is er een vrachtwagen met Proven Winners® bedrukking de weg op gegaan in Duitsland voor leveringen in heel Europa als aanvulling op onze marketinginspanningen.

Lees meer
11
juli

PROVEN WINNERS® EUROPE SHRUBS YOUTUBE KANAAL

Wist u dat er korte YouTube-video’s beschikbaar zijn van veel Proven Winners-soorten op het “Proven Winners Europe Shrubs” YouTube-kanaal?

Lees meer
11
juli

NIEUWE TV ONDERSTEUNING: LODEWIJKS DROOMTUINEN

In 2021 nam Proven Winners® deel aan de TV-show Lodewijks Droomtuinen. In het kader van de samenwerking bezocht presentator Lodewijk Hoekstra onze Proven Winners® test- en showtuin LODEWIJKS DROOMTUINEN Proven Winners® show & test tuin, juli 2021 – YouTube.

Lees meer
11
juli

VOORTZETTING SAMENWERKING PROVEN WINNERS & DE GROTE TUINVERBOUWING

We hebben de succesvolle samenwerking tussen Proven Winners® en het Nederlandse tv-programma De Grote Tuinverbouwing in 2021 voortgezet. Een breed scala aan Proven Winners® planten wordt gepresenteerd in 20 shows van het voorjaar tot het najaar.

Lees meer
11
juli

NIEUWE PROVEN WINNERS® INTRODUCTIES 2021

In 2021 heeft Valkplant twee nieuwe uitzonderlijke planten in haar Proven Winners® assortiment geïntroduceerd, Viburnum op. Oh Canada® en Buddleja Rocketstar® Amethyst.

Lees meer
11
juli

DRUKWERK ONDERSTEUNING LOROPETALUM BLACK PEARL® IN FRANKRIJK & ITALIË

Naast de Proven Winners® advertenties, hebben we ook de prachtige Loropetalum Black Pearl in tuinmagazines voor consumenten in Frankrijk en Italië gepubliceerd.

Lees meer
11
juli

PW PRINT ONDERSTEUNING UITGEBREID NAAR FRANKRIJK, ITALIË & DENEMARKEN

In 2021 hebben we onze printcampagne uitgebreid naar bekende tijdschriften in Frankrijk, Italië en Denemarken om het merk Proven Winners® en de variëteiten bij de consument te promoten.

Lees meer
11
juli

PW POTTEN NU VAN 100% POST-CONSUMER GERECYCLED MATERIAAL

In 2021 zette Valkplant een zeer belangrijke stap richting duurzaamheid door over te stappen op een nieuwe Proven Winners® pot van 100% post-consumenten gerecycled materiaal.

Lees meer
11
juli

LANCERING PROVEN WINNERS® WEBSHOP VOOR CONSUMENTEN

Om ervoor te zorgen dat de eindconsument altijd het gewenste Proven Winners® ras kan vinden, zijn we blij te kunnen aankondigen dat onze nieuwe webshop nu online is: www.provenwinnersplants.com

Lees meer
2
september

SPIRAEA DOUBLE PLAY® DOOZIE® BESTE NOVITEIT PLANTARIUM 2020

Proven Winners® Spiraea jap. ‘NCSX2’ Double Play® Doozie® heeft tijdens de KVBC Summer Challenge 2020 een KVBC gouden medaille gewonnen en is uitgeroepen tot Beste Novititeit van het Plantarium 2020.

Lees meer
21
augustus

NIEUWE WEBSITE VALKPLANT

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Valkplant! Op de website is uitgebreide en up-to-date informatie te vinden over de bijna 200 planten die Valkplant onder beheer heeft.

Lees meer
20
augustus

PROVEN WINNERS® TEST & SHOWTUIN IN DE GROTE TUINVERBOUWING

Bekijk hier het item over de Proven Winners® test & showtuin dat op zaterdag 23 mei te zien was in De Grote Tuinverbouwing op SBS6.

Lees meer
18
juli

PRINT SUPPORT IN POLEN

In de mei/juni editie van Gardeners World Polen zijn advertenties van Hydrangea Little Lime ® en Berberis Admiration geplaatst, om deze prachtige soorten bij Poolse consument onder de aandacht te brengen.

Lees meer
17
juli

NIEUWE INTRODUCTIE: HYDRANGEA BELLARAGAZZA® SERIE

Na de succesvolle introductie, van de tijdens het Plantarium 2018 met een KVBC gouden medaille bekroonde Hydrangea arb. BellaRagazza® Limetta, introduceert Valkplant nu de andere soorten uit deze serie: Blanchetta en Mauvette.

Lees meer
Heeft u interesse in:

Een goede partner voor de ontwikkeling van uw nieuwe soort? Wilt u een licentiecontract voor één van onze vernieuwende rassen?
Of heb je interesse in een van de planten uit ons portfolio om toe te voegen aan je assortiment? Dan is Valkplant uw partner.

Neem contact met ons op via e-mail: info@valkplant.com of telefonisch: +31 172 588600